Renovatief

Renovatief is een Bouwbedrijf gelegen aan Koningslinde 28 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Renovatief in Lichtenvoorde

Renovatief is een partner die helpt bij het realiseren van een duurzame woningvoorraad. Ze bieden oplossingen voor woningcorporaties, Verenigingen van Eigenaren (VvE's) en aannemers. Renovatief richt zich vooral op renovaties van gevels en daken van doorzonwoningen en galerijflats. Ze streven naar het verbeteren van de energieprestaties, wooncomfort, uitstraling, toegankelijkheid, Total Costs of Ownership en bewonerstevredenheid. Ze hebben al meer dan 10.000 woningen gerenoveerd en hebben samengewerkt met bedrijven zoals Wessels Vakbouwers, Takkenkamp en VM Geveltechniek. Je kunt contact met hen opnemen via hun adres in Lichtenvoorde of via telefoon en e-mail.

Wil je weten wat Renovatief verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Renovatief of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Renovatief? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Renovatief het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Renovatief reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Renovatief

Bezoekers bekeken ook