Restaurant & Bakkerij Wissink

Restaurant & Bakkerij Wissink is een Restaurant gelegen aan Markt 1-3 in Groenlo.

Meer informatie over Restaurant & Bakkerij Wissink in Groenlo

Bij Wissink vind je allerlei lekkernijen onder één dak, zoals brood & banket, een restaurant/lunchroom, catering en een ijssalon. De eetgelegenheid heeft een gezellige sfeer, waardoor je je meteen thuis voelt. Je kunt genieten van vers brood, heerlijke lunch- en à la carte gerechten en zelfgemaakt ijs. Onze medewerkers staan klaar om je bestelling op te nemen. Wissink heet je van harte welkom en vraagt waarmee ze je van dienst kunnen zijn. De openingstijden van het restaurant & lunchroom, de bakkerij en de ijssalon zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Restaurant & Bakkerij Wissink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant & Bakkerij Wissink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant & Bakkerij Wissink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant & Bakkerij Wissink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Restaurant & Bakkerij Wissink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant & Bakkerij Wissink

Bezoekers bekeken ook