Restaurant Kruidt

Restaurant Kruidt is een Restaurant gelegen aan Rapenburgsestraat 26 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Restaurant Kruidt in Lichtenvoorde

Restaurant Kruidt is een bijzondere eetgelegenheid gelegen in het centrum van Lichtenvoorde. Het restaurant biedt een unieke ervaring in de Achterhoek, zowel binnen als in de binnentuin. Met het Kruidt menu worden gasten meegenomen op een culinaire reis met 4-, 5- of 6-gangen waarbij de keuken hun passie voor seizoensgebonden producten laat zien. Het restaurant kiest zorgvuldig ingrediënten uit, bij voorkeur uit de streek, en biedt bijpassende wijnen aan. Naast internationale wijnen zijn er ook heerlijke lokale wijnen beschikbaar. Het restaurant is geopend op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 17.00 tot 00.00 uur. Reserveringen zijn persoonsgebonden en bij annulering binnen 48 uur worden kosten in rekening gebracht. Restaurant Kruidt biedt ook ruimtes voor privégezelschappen en informeert gasten graag over speciale gelegenheden en evenementen via de nieuwsbrief.

Wil je weten wat Restaurant Kruidt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Kruidt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Kruidt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Kruidt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Restaurant Kruidt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Kruidt

Bezoekers bekeken ook