Restaurant Milano

Restaurant Milano is een Italiaans restaurant gelegen aan Kevelderstraat 20 in Groenlo.

Meer informatie over Restaurant Milano in Groenlo

Bij Milano kun je gemakkelijk en snel online bestellen. Na iedere bestelling kun je aan het rad draaien en maak je kans op mooie prijzen. Daarnaast verloot Foodticket iedere 6 maanden een nieuwe Toyota Aygo. Als je geen zin hebt om de deur uit te gaan, kun je snel en eenvoudig bestellen op de eigen website van Milano. Het eten wordt dan bezorgd op het door jou gekozen tijdstip. Je kunt direct genieten van je maaltijd door online snel en veilig te betalen met iDEAL, zodat je aan de deur niets meer hoeft af te rekenen. De locatie van Milano is aan de Kevelderstraat 20 in Groenlo, en het telefoonnummer is 0544842383. De bezorgtijden en afhaaltijden zijn niet specifiek vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Restaurant Milano verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Milano of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Milano? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Milano het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Restaurant Milano reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Milano

Bezoekers bekeken ook