Roerdink Grijsen Notarissen

Roerdink Grijsen Notarissen is een Notaris gelegen aan Winterswijkseweg 23 in Groenlo.

Meer informatie over Roerdink Grijsen Notarissen in Groenlo

Roerdink Grijsen Notarissen is een netwerknotariskantoor in de gemeenten Oost Gelre en Berkelland dat klaarstaat om belangrijke momenten in het leven goed te regelen. Ze bieden gedegen advies en wijzen op juridische valkuilen bij zaken als het kopen van een huis, het oprichten van een bedrijf, het regelen van huwelijkse voorwaarden, het opstellen van een testament en het regelen van een scheiding. Het kantoor werkt uitsluitend met Netwerknotarissen, die elkaar scherp houden en kennis delen om klanten beter te kunnen helpen. Daarnaast heeft het kantoor twee vacatures, namelijk voor een medewerker front- en backoffice en voor een (ervaren) kandidaat-notaris. Verder wordt in het artikel ingegaan op het vraagstuk omtrent de nalatenschap van André Hazes, waarbij de erfenis van Rachel Hazes ter discussie staat vanwege een ingediend verzoek tot echtscheiding. Tot slot wordt benadrukt hoe belangrijk het is om een testament op te stellen.

Wil je weten wat Roerdink Grijsen Notarissen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Roerdink Grijsen Notarissen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Roerdink Grijsen Notarissen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Roerdink Grijsen Notarissen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Roerdink Grijsen Notarissen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Roerdink Grijsen Notarissen

Bezoekers bekeken ook