Rouwhorst Taken

Rouwhorst Taken is een Meubelmakerij gelegen aan Einsteinstraat 9 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Rouwhorst Taken in Lichtenvoorde

Rouwhorst Taken is een bedrijf dat exclusieve maatwerk meubelen maakt. Ton Rouwhorst en Remco Taken zijn ervaren ambachtslieden met een passie voor mooie materialen en bijzondere ontwerpen. Ze maken meubelen op maat die perfect aansluiten bij de wensen van de klant, variërend van strak en modern tot nostalgisch of klassiek. Houtbewerking is een belangrijk aspect voor beiden, en ze hebben allebei veel ervaring in het vak. In 2014 besloten ze hun krachten te bundelen. In de visie van Rouwhorst Taken is een meubel meer dan alleen een product, het moet ook functioneel en praktisch zijn in het dagelijks leven. Het bedrijf vervaardigt meubels op maat in hun eigen werkplaats, van tafels en dressoirs tot keukens en badkamermeubels. Ze werken voor particulieren, bedrijven en interieurarchitecten. Als je meer wilt weten over maatwerk meubels, kun je contact met hen opnemen.

Wil je weten wat Rouwhorst Taken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rouwhorst Taken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rouwhorst Taken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rouwhorst Taken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Rouwhorst Taken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rouwhorst Taken

Bezoekers bekeken ook