Rouwmaat Schoenen

Rouwmaat Schoenen is een Schoenenwinkel gelegen aan Ruurloseweg 12 in Groenlo.

Meer informatie over Rouwmaat Schoenen in Groenlo

Hans Rouwmaat Schoenen & Sport is al meer dan 90 jaar een bekende naam in Groenlo en omgeving. Het begon allemaal in 1918, toen Hendrik Rouwmaat zijn eigen schoenmakerij begon. Hij repareerde schoenen, maar kreeg ook steeds meer vraag naar nieuwe schoenen. Zijn zoon Wim nam uiteindelijk de zaak over, samen met zijn vrouw. De focus kwam steeds meer op het verkopen van schoenen te liggen en de werkplaats werd al snel te klein en moest uitbreiden tot een winkel. Wim en zijn vrouw kregen drie kinderen, waarvan Hans uiteindelijk de zaak overnam. Nu, in 2010, staat alweer de vierde generatie klaar om ervoor te zorgen dat Groenlo en omgeving goede kwaliteit schoenen krijgt met passende service. De winkel heeft vaste openingstijden en op de website is een voorproefje te zien van de herfstcollectie, met kleuren als brons, blauw, grijs en zilver. Geïnteresseerd? Kom gerust eens binnen kijken bij Hans Rouwmaat Schoenen & Sport aan de Ruurloseweg 12 in Groenlo.

Wil je weten wat Rouwmaat Schoenen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rouwmaat Schoenen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rouwmaat Schoenen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rouwmaat Schoenen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Rouwmaat Schoenen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rouwmaat Schoenen

Bezoekers bekeken ook