s.v. Longa '30

s.v. Longa '30 is een Sportclub gelegen aan Raadhuisstraat 18 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over s.v. Longa '30 in Lichtenvoorde

Longa '30 is een amateurvoetbalclub uit Lichtenvoorde die opgericht is op 1 april 1930. De club heeft een eigen sportpark met zes velden, waarvan twee kunstgrasvelden. Er zijn meer dan 1100 leden en de club heeft verschillende senioren-, junioren- en pupillenteams, evenals een G-jeugdteam. Het eerste herenteam speelt in de vierde divisie D en het eerste vrouwenteam speelt in de derde klasse E. Verder zijn er nieuwsberichten over een wedstrijdvoorbereiding, een succesvolle autowasactie, het in het zonnetje zetten van scheidsrechters, en een voetbalkrant. Vanuit het bestuur is er nieuws over de notulen van de algemene ledenvergadering, een nieuwe versie van de organisatiestructuur en een oproep om de kleedkamers netjes te houden. Er zijn ook wedstrijdverslagen van wedstrijden tegen Excelsior '31, SDV Barneveld en Scherpenzeel. Daarnaast worden de gezonde kantine en de komende wedstrijden van Longa '30 genoemd, evenals de activiteiten en de mogelijkheid om gebruik te maken van het vitale sportpark.

Wil je weten wat s.v. Longa '30 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van s.v. Longa '30 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij s.v. Longa '30? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je s.v. Longa '30 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar s.v. Longa '30 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. s.v. Longa ’30

Bezoekers bekeken ook