Salon "Tine"

Salon "Tine" is een Kapper gelegen aan Lievelderweg 129a in Lievelde.

Meer informatie over Salon "Tine" in Lievelde

In hun salon werken Clementine en Madelon met liefde, passie en vakmanschap aan de mooiste kapsels. Ze geven eerlijk en deskundig advies en zorgen voor een ontspannen sfeer met een lekker kopje koffie. Salon Tine is Keune Ambassadeur en werkt daarom alleen met de mooiste Keune producten en is altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken. Clementine is op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag in de salon en Madelon is op donderdag, vrijdag en zaterdag aanwezig. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals knippen en kleuren, en hebben ook abonnementen voor kinderen en heren. Je kunt contact met hen opnemen via het contactformulier op hun website of telefonisch. De salon is gevestigd aan de Lieveldeweg 129A in Lievelde en is goed bereikbaar met zowel de auto als de trein. De openingstijden zijn op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur, op woensdag tot 20.00 uur en op zaterdag tot 13.00 uur.

Wil je weten wat Salon "Tine" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon "Tine" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon "Tine"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon "Tine" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Salon "Tine" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon “Tine”

Bezoekers bekeken ook