Schaatsshop en ijsbaan Reinders

Schaatsshop en ijsbaan Reinders is een Skateboardwinkel gelegen aan Bellenbroeksdijk 9 in Lievelde.

Meer informatie over Schaatsshop en ijsbaan Reinders in Lievelde

Bij de ijsbaan in Lievelde is er een schaatsshop waar je nieuwe en gebruikte schaatsen kunt kopen en eventueel kunt inruilen. Je kunt er ook je schaatsen professioneel laten slijpen. Het is belangrijk dat de schaatsen goed passen, daarom kun je ze in de winkel passen. Ze hebben verschillende merken en soorten schaatsen op voorraad, maar de voorraad verandert continu doordat ze ook beperkt inruilen. Het is niet mogelijk om de schaatsen te laten verzenden. Ze verhuren geen schaatsen, maar er zijn wel gebruikte schaatsen te koop vanaf 10 euro. Voor meer informatie kun je bellen naar 0544-461580 of naar het adres Bellenbroeksdijk 9 in Lievelde gaan.

Wil je weten wat Schaatsshop en ijsbaan Reinders verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schaatsshop en ijsbaan Reinders of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schaatsshop en ijsbaan Reinders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schaatsshop en ijsbaan Reinders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Schaatsshop en ijsbaan Reinders reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schaatsshop en ijsbaan Reinders

Bezoekers bekeken ook