Schildersbedrijf Wilfried Meekes

Schildersbedrijf Wilfried Meekes is een Schilder gelegen aan Pastoor Mientjesstraat 21 in Lievelde.

Meer informatie over Schildersbedrijf Wilfried Meekes in Lievelde

Schildersbedrijf W. Meekes is een veelzijdig en flexibel bedrijf uit Lichtenvoorde en Lievelde. Ze werken met goed opgeleide vakmensen en streven naar kwaliteit door alleen met de beste materialen te werken. Ze bieden onderhouds- en nieuwbouwwerkzaamheden aan voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Ze geven deskundig advies en letten niet alleen op het oppervlak, maar kijken verder naar het eindresultaat. Daarnaast profiteren klanten van de lage btw-regeling van 9% voor schilder- en stukadoorwerken als de woning ouder is dan 2 jaar en bewoond wordt door particulieren. Garages, schuren, serres, aan- en uitbouw en tuinhekken vallen ook onder deze regeling. Dit betekent een besparing van 12% op de rekening voor woningonderhoud.

Wil je weten wat Schildersbedrijf Wilfried Meekes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schildersbedrijf Wilfried Meekes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schildersbedrijf Wilfried Meekes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schildersbedrijf Wilfried Meekes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Schildersbedrijf Wilfried Meekes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schildersbedrijf Wilfried Meekes

Bezoekers bekeken ook