Schoonheidssalon Ida

Schoonheidssalon Ida is een Schoonheidssalon gelegen aan Lariksstraat 26 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Schoonheidssalon Ida in Lichtenvoorde

Ida Berendsen is al 25 jaar eigenaar van haar schoonheidssalon in Lichtenvoorde. Ze geniet nog steeds van haar werk als schoonheidsspecialiste en vindt het vooral belangrijk dat haar klanten met een stralende uitstraling de deur uitgaan. In haar salon staat persoonlijke aandacht, kwaliteit, rust en ontspanning centraal. Voordat een behandeling begint, wordt er altijd een huidanalyse gedaan en wordt er advies gegeven over de meest effectieve aanpak voor de huid. Daarna kan de klant kiezen welke behandeling hij of zij wil ondergaan.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Ida verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Ida of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Ida? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Ida het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Schoonheidssalon Ida reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Ida

Bezoekers bekeken ook