Schoonheidssalon 't Klumperink

Schoonheidssalon 't Klumperink is een Schoonheidssalon gelegen aan Manschotterweg 15 in Harreveld.

Meer informatie over Schoonheidssalon 't Klumperink in Harreveld

Welkom op de website van schoonheidssalon 't Klumperink. Deze salon biedt verschillende behandelingen op het gebied van huidverzorging en huidverbetering, zoals Synergetische Beauty Therapy, Spierversteviging, Face-Forming en Energiemassage. Bij deze behandelingen worden biologische producten gebruikt die dagelijks een bio-dynamische werking op de huid hebben. De salon is geopend op maandag en woensdag van 10.00 tot 22.00 uur, en op dinsdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Behandelingen zijn alleen op afspraak. De salon is gevestigd aan de Manschotterweg 15 in Harreveld en er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 0544-378658, faxnummer 0544-379947 of per e-mail info@schoonheidssalonklumperink.nl.

Wil je weten wat Schoonheidssalon 't Klumperink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon 't Klumperink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon 't Klumperink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon 't Klumperink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Schoonheidssalon 't Klumperink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon ’t Klumperink

Bezoekers bekeken ook