Scissors Sylvia & Vonne

Scissors Sylvia & Vonne is een Kapper gelegen aan Kerkstraat 35b in Harreveld.

Meer informatie over Scissors Sylvia & Vonne in Harreveld

Welkom bij Scissors Sylvia & Vonne, waar persoonlijke aandacht en een goed gevoel centraal staan. In deze salon helpen wij jou om het mooiste kapsel te creëren. Voor iedere klant streven wij naar het juiste kapsel. Daarnaast bieden wij een kappersabonnement aan, waarmee je tot wel 3 keer per jaar gratis naar de kapper kunt. Ook kun je bij ons sparen voor gratis producten bij iedere knipbeurt. Onze salon is gespecialiseerd in de Curlsys® krullen kniptechniek. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons dan via onze social media kanalen. Je kunt ons vinden op Kerkstraat 35b in Harreveld. Voor afspraken kun je bellen naar 0544-377269 of mailen naar info@scissorshaarmode.nl. Scissors Sylvia & Vonne behoudt alle rechten en het ontwerp en de realisatie van de website is gedaan door AN voor jou.

Wil je weten wat Scissors Sylvia & Vonne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Scissors Sylvia & Vonne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Scissors Sylvia & Vonne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scissors Sylvia & Vonne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Scissors Sylvia & Vonne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Scissors Sylvia & Vonne

Bezoekers bekeken ook