Slitex Bedrijfskleding & PBM

Slitex Bedrijfskleding & PBM is een Winkel voor werkkleding gelegen aan Buys Ballotstraat 15 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Slitex Bedrijfskleding & PBM in Lichtenvoorde

Bij Slitex kunt u de beste werkkleding van topmerken zoals Snickers, Havep, Helly Hansen, Portwest, Anchor en Hydrowear vinden. Ze bieden verschillende soorten werkkleding, zoals vlamvertragende kleding, laskleding, Atex kleding, multinorm kleding, signaalkleding met hoge zichtbaarheid en regenkleding. Daarnaast kunt u ook werkschoenen en laarzen van hoge kwaliteit vinden. Het dragen van veiligheidskleding is in veel werksituaties verplicht, omdat medewerkers dagelijks aan verschillende gevaren worden blootgesteld. Daarom biedt Slitex veiligheidskleding die voldoet aan verschillende Europese veiligheidsnormen. Het dragen van goede werkschoenen is ook belangrijk om klachten aan de voeten te voorkomen. Bij Slitex kunt u online snel en betrouwbaar werkkleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen bestellen. Ze werken samen met gerenommeerde merken en staan voor de hoogste kwaliteit. Als u vragen of advies nodig heeft, kunt u contact met hen opnemen via telefoon of e-mail. Ze zijn trots om onderdeel te zijn van de visie van Snickers Workwear en bieden een breed scala aan werkkleding en oplossingen voor professionals.

Wil je weten wat Slitex Bedrijfskleding & PBM verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slitex Bedrijfskleding & PBM of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slitex Bedrijfskleding & PBM? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slitex Bedrijfskleding & PBM het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Slitex Bedrijfskleding & PBM reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slitex Bedrijfskleding & PBM

Bezoekers bekeken ook