Snackbar Floor

Snackbar Floor is een Snackbar gelegen aan Boompjeswal 4 in Groenlo.

Meer informatie over Snackbar Floor in Groenlo

Snackbar Floor is een bekende snackbar naast de gracht in Groenlo. Ze staan vooral bekend om hun populaire snack 'frietje waterfiets', bestaande uit twee frikandellen, patat, mayonaise, curry en uitjes. Naast reguliere frites en snacks biedt snackbar Floor ook producten zoals elite hapjes, pulled pork rollen en croquetten met draadjesvlees of goulash. In de lente hebben ze zelfs asperge croquetten. Het team van snackbar Floor is ook getraind om aan dieetwensen te voldoen, dus je kunt gerust veganistische producten of glutenvrije patat en snacks bestellen. In de zomer is het heerlijk om van softijs en milkshakes te genieten met uitzicht over de gracht. Je vindt Snackbar Floor op Boompjeswal 4 in Groenlo.

Wil je weten wat Snackbar Floor verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Snackbar Floor of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Snackbar Floor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Snackbar Floor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Snackbar Floor reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Snackbar Floor

Bezoekers bekeken ook