Snackbar René

Snackbar René is een Snackbar gelegen aan Lievelderstraat 25 in Groenlo.

Meer informatie over Snackbar René in Groenlo

Snackbar René in Groenlo is de perfecte plek voor een heerlijk frietje of een complete maaltijd. Naast reguliere frites en snacks bieden ze ook een geheel eigen concept, zoals patat met Surinaamse kip. Daarnaast kun je genieten van lekkernijen als berenhap van de plaat, kroepia, goulash kroket of kip kaaspunt. Het team van Snackbar René ondersteunt de campagne 'Verantwoord Frituren'. En als het warm weer is, is een milkshake extra lekker! Je vindt Snackbar René op Het Heydenrijck 14 in Groenlo. De website en het ontwerp zijn verzorgd door IdeeMedia.

Wil je weten wat Snackbar René verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Snackbar René of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Snackbar René? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Snackbar René het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Snackbar René reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Snackbar René

Bezoekers bekeken ook