Sol Sisters

Sol Sisters is een Kledingwinkel gelegen aan Van der Meer de Walcherenstraat 1a in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Sol Sisters in Lichtenvoorde

Sol Sisters is een tweedehands kledingwinkel waar zowel dames als heren modieuze en moderne kleding kunnen kopen. Naast kleding verkopen ze ook tassen, schoenen, sieraden, sjaals en huishoudelijke artikelen. Ze bieden ook cadeaubonnen aan en hanteren vaste prijzen. In de winkel zijn merken zoals Esprit, G-star, Mexx, Diesel en Adidas te vinden. De winkel is modern en er is genoeg ruimte om rustig rond te kijken en kleding te passen. Ongeveer 30 jaar geleden begon een groep vrouwen genaamd SOL met het inzamelen van kleding voor hulp aan Polen. Dit groeide uit tot een hippe winkel met veel vaste klanten en een grote aanvoer van mooie kleding. Het werk in de winkel wordt gedaan door elf vrouwen die zich belangeloos inzetten. De opbrengst van de verkoop wordt bijna volledig besteed aan projecten in ontwikkelingslanden, met uitzondering van enkele kosten. Vanaf 2020 steunen ze ook lokale goede doelen. De openingstijden zijn op woensdag van 13:30 uur tot 16:30 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 12:30 uur.

Wil je weten wat Sol Sisters verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sol Sisters of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sol Sisters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sol Sisters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Sol Sisters reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sol Sisters

Bezoekers bekeken ook