Sourcy Center

Sourcy Center is een Sportcomplex gelegen aan Zegendijk 3A in Zieuwent.

Meer informatie over Sourcy Center in Zieuwent

Sourcy Center in Zieuwent is een bekend sportcentrum in de Achterhoek en biedt zowel indoor als outdoor activiteiten aan. Ze hebben faciliteiten zoals padel, squash, een sporthal en bowlingbanen die direct gereserveerd kunnen worden. Daarnaast hebben ze ook een all-you-can-eat restaurant genaamd Chicago Grill, waar je twee uur lang onbeperkt vlees, vis en groenten kunt grillen. Voor feesten en evenementen is er een feestzaal beschikbaar. Het Sourcy Center krijgt binnenkort ook 2 nieuwe glow-in-the-dark bowlingbanen. Op de nieuwe website van Sourcy Center is er ook een nieuw reserveringssysteem beschikbaar. De openingstijden van het centrum kunnen verschillen vanwege feestdagen, weersomstandigheden en reserveringen, dus het is altijd aan te raden om via de website of telefonisch te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.

Wil je weten wat Sourcy Center verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sourcy Center of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sourcy Center? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sourcy Center het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Sourcy Center reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sourcy Center

Bezoekers bekeken ook