Spirit 90

Spirit 90 is een Turncentrum gelegen aan Mercatorstraat 16A in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Spirit 90 in Lichtenvoorde

In Lichtenvoorde is Gymnastiekvereniging Spirit '90 druk bezig met het plannen van de vakanties voor het jaar 2023-2024. Daarnaast hebben ze ook een nieuw programma gelanceerd genaamd "Ouder en Peuter" waar ouders samen met hun kleintjes kunnen deelnemen aan gymnastieklessen. Ook is er een aftermovie uitgebracht van de uitvoering van Spirit '90, waarin de hoogtepunten van het evenement te zien zijn. Thea Ratering, een trouw lid van de vereniging, is na 36 jaar uitgezwaaid. Tot slot, is er ook een uitvoering geweest van Spirit '90, waarin de gymnasten hun talenten hebben laten zien. Het belooft weer een druk en succesvol jaar te worden voor Spirit '90.

Wil je weten wat Spirit 90 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Spirit 90 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Spirit 90? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Spirit 90 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Spirit 90 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Spirit 90

Bezoekers bekeken ook