Sportpark 't Hach

Sportpark 't Hach is een Sportcomplex gelegen aan Looweg 25 in Harreveld.

Meer informatie over Sportpark 't Hach in Harreveld

Op 28 december 2022 wordt er een scholentoernooi georganiseerd door verschillende volleybalverenigingen in Oost-Gelre. Het is mogelijk om je samen met vrienden en vriendinnen op te geven en kans te maken op een mooie beker. Ook op 15 mei 2022 wordt er een scholentoernooi georganiseerd in Oost-Gelre. Daarnaast is het de Week van de scheidsrechter, waarin scheidsrechters in het zonnetje worden gezet met een attentie. Dames 1 heeft tijdens hun eerste wedstrijd direct 5 punten gewonnen. Na een bewogen tijd waarin er niet kon worden gesport, is het beachveld weer geopend en kunnen er wedstrijden worden gespeeld. Het nieuwe seizoen staat voor de deur en de teamindelingen en wedstrijden zijn al bekend. Dames 1 heeft een succesvol seizoen achter de rug en behaalde de derde plek. Het seizoen 2019-2020 is ten einde gekomen en de competitie is stopgezet vanwege het coronavirus. Ook zijn er wedstrijden afgelast tot 31 maart 2020. De jaarvergadering van omnivereniging KSH is afgelast vanwege het coronavirus. Dames 3 heeft een nieuw team en heeft al enkele wedstrijden gewonnen. De sfeer is altijd goed en er komen nog leuke wedstrijden aan. Er zijn ook nieuwsberichten over andere sporten, zoals voetbal en tennis.

Wil je weten wat Sportpark 't Hach verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportpark 't Hach of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportpark 't Hach? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportpark 't Hach het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Sportpark 't Hach reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportpark ’t Hach

Bezoekers bekeken ook