Stadsboerderij Grolle

Stadsboerderij Grolle is een Museum gelegen aan Notenboomstraat 15 in Groenlo.

Meer informatie over Stadsboerderij Grolle in Groenlo

Het museum Stadsboerderij Grolle in Groenlo is een goed bewaard gebleven voorbeeld van een 17e-eeuwse stadsboerderij. Het gebouw, dat dateert uit 1623, is een belangrijk historisch monument en een waardevol onderdeel van de identiteit van de stad. In het museum zijn onder andere een 'mooie kamer', een woonkeuken met bedstee, een weefkamer met een 17e-eeuws weefgetouw en oude boerenwerktuigen te zien. De Stichting Stadsboerderij Grolle organiseert rondleidingen en exposities, waardoor de boerderij een levendig onderdeel is van het culturele leven van Groenlo. Bij een rondleiding heeft u de keuze uit een gids, een QR-code voor een audiotour of geschreven tekst. Daarnaast kunt u in Groenlo ook andere bezienswaardigheden bezoeken, zoals de Stoomhoutzagerij Nahuis, de toren van de H. Calixtus en het Stadsmuseum Groenlo.

Wil je weten wat Stadsboerderij Grolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stadsboerderij Grolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stadsboerderij Grolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stadsboerderij Grolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Stadsboerderij Grolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stadsboerderij Grolle

Bezoekers bekeken ook