Stadsmuseum Groenlo

Stadsmuseum Groenlo is een Museum gelegen aan Mattelierstraat 33 in Groenlo.

Meer informatie over Stadsmuseum Groenlo in Groenlo

In het Stadsmuseum Groenlo staat de 80-jarige oorlog centraal. Deze oorlog heeft grote invloed gehad op de vestingstad Groenlo, vroeger Grol genoemd. Door meerdere belegeringen en versterkingen van de vestingwerken veranderde Grol in een van de sterkste vestingsteden van de 17e eeuw. Het museum heeft onder andere een collectie authentieke wapens uit de Tachtigjarige Oorlog. Het Stadsmuseum Groenlo is gevestigd aan de Mattelierstraat 33 in Groenlo en is geopend van maandag tot en met zaterdag van 12.00 tot 16.30 uur. De entree is € 6,00 voor volwassenen en € 3,00 voor kinderen tot en met 12 jaar, inclusief één consumptie. Het is ook mogelijk om de museumkaart te gebruiken.

Wil je weten wat Stadsmuseum Groenlo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stadsmuseum Groenlo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stadsmuseum Groenlo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stadsmuseum Groenlo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Stadsmuseum Groenlo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stadsmuseum Groenlo

Bezoekers bekeken ook