Onherroepelijk wijzigingsplan en PlanMER Heemselerweg ong Marienvelde – IV-bedrijf te Mariënvelde, Oost Gelre

DeOost-Gelregids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Onherroepelijk wijzigingsplan en PlanMER Heemselerweg ong Marienvelde – IV-bedrijf te Mariënvelde, Oost Gelre.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van Oost Gelre maken bekend dat het wijzigingsplan en PlanMER ‘Heemselerweg ong Marienvelde – IV-bedrijf te Mariënvelde’, vastgesteld door de gemeenteraad op 17 april 2012, onherroepelijk is geworden op 11 augustus 2012. Tegen het besluit tot vaststelling was beroep ingesteld bij de Raad van State. Dit beroep is bij uitspraak van 10 augustus 2012 ongegrond verklaard. Dit betekent dat het bestemmingsplan onherroepelijk is geworden. Het plan kan worden ingezien bij de centrale balie van het gemeentehuis, Varsseveldseweg 2 te Lichtenvoorde, tijdens openingstijden. Ook kunt u het plan in de centrale hal digitaal raadplegen of rechtstreeks op de nationale website RO-plannen (www.ruimtelijkeplannen.nl). Daarnaast kunt u de planbestanden vinden op de website http://ruimtelijkeplannen.oostgelre.nl.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2012.

Dit artikel verscheen op deOost-Gelregids.nl op 18-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Oost-Gelre, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deOost-Gelregids.nl
Redactie deOost-Gelregids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen oostgelre
  2. stcrt-2012-17201

Gerelateerde berichten