Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘kern Mariënvelde 2013’, Oost Gelre

DeOost-Gelregids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘kern Mariënvelde 2013’, Oost Gelre.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van Oost Gelre maken bekend dat bovengenoemd ontwerpbestemmingsplan met ingang van 20 december 2013 gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage ligt (conform artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening). Het bestemmingsplan omvat de kern Mariënvelde. De plangrens wordt bepaald door het bestemmingsplan Buitengebied Oost Gelre 2011. Het ontwerpbestemmingsplan kan worden ingezien bij de centrale balie van het gemeentehuis, Varsseveldseweg 2 te Lichtenvoorde. Ook kunt u het plan, inclusief deze publicatie, digitaal raadplegen via de gemeentelijke website (www.oostgelre.nl) of rechtstreeks op de nationale website RO-plannen (www.ruimtelijkeplannen.nl). Daarnaast kunt u de planbestanden vinden op de website http://ruimtelijkeplannen.oostgelre.nl. Gedurende de inzagetermijn van 20 december 2013 tot en met 30 januari 2014 kan een ieder schriftelijk, dan wel mondeling (op afspraak via de afdeling ROB) en gemotiveerd zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Oost Gelre, postbus 17, 7130 AA Lichtenvoorde.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2013.

Dit artikel verscheen op deOost-Gelregids.nl op 18-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Oost-Gelre, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deOost-Gelregids.nl
Redactie deOost-Gelregids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen oostgelre
  2. stcrt-2013-35528

Gerelateerde berichten