Stenen Museum Winkeltje

Stenen Museum Winkeltje is een Stenenwinkel gelegen aan Rapenburgsestraat 24A in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Stenen Museum Winkeltje in Lichtenvoorde

Bij het Stenen Museum Winkeltje kun je nu weer winkelen op de 'normale' manier. Er mogen maximaal 6 klanten tegelijkertijd in de winkel zijn. De openingstijden kun je vinden op de website. In de webwinkel kun je een selectie van mineralen vinden in verschillende categorieën. Als je iets bestelt uit de categorieën 'ruwe mineralen' en 'edelsteen gravures', krijg je het kristal dat je op de foto's ziet. Bij de categorieën 'sieraden', 'trommelstenen', 'gepolijste stenen' en 'sfeerlichten en lampen' krijg je een vergelijkbaar product van dezelfde kwaliteit. Voor vragen kun je bellen of mailen naar het Stenen Museum Winkeltje.

Wil je weten wat Stenen Museum Winkeltje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stenen Museum Winkeltje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stenen Museum Winkeltje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stenen Museum Winkeltje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Stenen Museum Winkeltje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stenen Museum Winkeltje

Bezoekers bekeken ook