Stichting Oost Europa Hulp Lichtenvoorde

Stichting Oost Europa Hulp Lichtenvoorde is een Winkel gelegen aan Varsseveldseweg 35 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Stichting Oost Europa Hulp Lichtenvoorde in Lichtenvoorde

Kringloopwinkel 't Hergebruikertje en Stichting Oost Europa Hulp Lichtenvoorde zijn al meer dan 20 jaar actief. De kringloopwinkel biedt een diverse selectie aan spullen en ondersteunt goede doelen in Oost Europa. De organisatie heeft meer dan 40 vrijwilligers en is gevestigd in Lichtenvoorde. Via de website kunnen mensen op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen de stichting en de hulpprojecten in Roemenië. Medewerkers van de stichting bezoeken regelmatig Roemenië om te overleggen hoe de middelen het beste kunnen worden gebruikt. De kringloopwinkel is geopend op vrijdagmiddag en zaterdagochtend.

Wil je weten wat Stichting Oost Europa Hulp Lichtenvoorde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Oost Europa Hulp Lichtenvoorde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Oost Europa Hulp Lichtenvoorde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Oost Europa Hulp Lichtenvoorde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Stichting Oost Europa Hulp Lichtenvoorde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Oost Europa Hulp Lichtenvoorde

Bezoekers bekeken ook