Stichting Stoomhoutzagerij Nahuis

Stichting Stoomhoutzagerij Nahuis is een Museum gelegen aan Winterswijkseweg 49 in Groenlo.

Meer informatie over Stichting Stoomhoutzagerij Nahuis in Groenlo

De Stoomhoutzagerij Nahuis is weer tot leven gekomen dankzij het initiatief en de steun van verschillende instanties, particulieren en de familie Nahuis. Het museum is een werkend museum waar bezoekers kunnen zien hoe er al 100 jaar met de machines wordt gewerkt. Het museum is een herkenning voor ouderen en een belevenis voor jongeren. De toegangsprijzen zijn €5 voor volwassenen en €2 voor kinderen tot 12 jaar. Aanmelden is niet nodig, maar voor groepen boven de 30 personen is het wel handig om dit even te laten weten. Er kunnen ook extra bezichtigingsdagen worden georganiseerd op aanvraag. Momenteel worden subsidies aangevraagd voor de reparatie van de stoomketel en de schoorsteen, en er wordt gehoopt dat de houtzagerij eind dit jaar weer volledig onder stoomdruk kan functioneren. Er wordt op dit moment gewerkt aan reparaties en renovaties aan het ketelhuis en de stoomketel, mede gefinancierd door ELFPO, de Europese Unie en Leader.

Wil je weten wat Stichting Stoomhoutzagerij Nahuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Stoomhoutzagerij Nahuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Stoomhoutzagerij Nahuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Stoomhoutzagerij Nahuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Stichting Stoomhoutzagerij Nahuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Stoomhoutzagerij Nahuis

Bezoekers bekeken ook