Stoffenboetiek Make-It

Stoffenboetiek Make-It is een Stoffenwinkel gelegen aan Molendijk 6 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Stoffenboetiek Make-It in Lichtenvoorde

In de winkel van Stoffenboetiek Make-it in Lichtenvoorde vind je een gevarieerde collectie trendy modestoffen en fournituren. Make-it heeft de grootste collectie modestoffen in de regio en biedt al 20 jaar ervaring in kleur-, styling- en patroonadvies. Daarnaast kun je bij hen ook terecht voor de aanschaf, reparatie en onderhoud van moderne naaimachines van bekende merken zoals Janome, Pfaff en Singer. Het afgelopen jaar heeft mede-eigenaar Angelique aangegeven te willen stoppen, maar gelukkig heeft Ellen haar plaats ingenomen en gaan ze samen op dezelfde professionele wijze verder met Make-it. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 9:30 tot 17:30 uur en op zaterdag van 9:30 tot 16:00 uur. Je kunt contact met hen opnemen voor meer informatie.

Wil je weten wat Stoffenboetiek Make-It verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stoffenboetiek Make-It of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stoffenboetiek Make-It? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stoffenboetiek Make-It het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Stoffenboetiek Make-It reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stoffenboetiek Make-It

Bezoekers bekeken ook