Stoverinck Lederwaren B.V.

Stoverinck Lederwaren B.V. is een Meubelwinkel gelegen aan Mercatorstraat 1 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Stoverinck Lederwaren B.V. in Lichtenvoorde

Stoverinck Lederwaren is een bedrijf dat al sinds 1946 unieke lederen producten ontwerpt en maakt. Ze bieden onder andere motor-, laadkabel-, fiets- en designtassen aan, gemaakt van hoogwaardig leer, kunstleer en stof. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in maatwerk voor winkel- en interieurinrichting, zoals loungebanken, paskamergordijnen en (kunst)lederen balies. Stoverinck Lederwaren heeft ook een collectie geschenken en motortassen. Ze bieden gratis verzending aan vanaf € 75 en bestellingen die voor 13.00 uur geplaatst worden, worden dezelfde dag nog verzonden. Voor meer informatie of vragen kunnen klanten contact opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Stoverinck Lederwaren B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stoverinck Lederwaren B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stoverinck Lederwaren B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stoverinck Lederwaren B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Stoverinck Lederwaren B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stoverinck Lederwaren B.V.

Bezoekers bekeken ook