Subtropisch Zwembad Marveld

Subtropisch Zwembad Marveld is een Overdekt zwembad gelegen aan Elshofweg 6 in Groenlo.

Meer informatie over Subtropisch Zwembad Marveld in Groenlo

Een bezoek aan het subtropische zwembad op Marveld Recreatie is een must. Het zwembad beschikt over diverse glijbanen, waaronder de Crazy Cone met magische lichteffecten. Daarnaast is het zwembad uitgebreid met drie nieuwe waterglijbanen, een 100 meter lange wildwaterbaan en een spraypark voor kinderen. Naast de glijbanen en het spraypark kunnen gasten ook baantjes trekken in het wedstrijdbad, ontspannen in de hotwhirlpool of genieten in de sauna's. Voor kinderen is er ook een peuter- en kleuterbad. Het zwembad is dagelijks geopend van 10:00 tot 22:00 uur, terwijl de waterglijbanen open zijn van 11:00 tot 20:00 uur. Het zwembad biedt ook zwemlessen aan, waarbij de focus ligt op de elementaire zwemslagen en survival. Daarnaast zijn er activiteiten zoals aquajoggen en bewegingslessen voor 50-plussers. Voor niet-parkgasten is het ook mogelijk om een dagkaart te kopen.

Wil je weten wat Subtropisch Zwembad Marveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Subtropisch Zwembad Marveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Subtropisch Zwembad Marveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Subtropisch Zwembad Marveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Subtropisch Zwembad Marveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Subtropisch Zwembad Marveld

Bezoekers bekeken ook