Switch Kapper

Switch Kapper is een Kapper gelegen aan Elshofweg 6 in Groenlo.

Meer informatie over Switch Kapper in Groenlo

Switch Kappers is een salon in Groenlo die behandelingen aanbiedt voor zowel jong als oud. Ze hebben een fotoboek met voorbeelden van hun werk en verkopen verschillende haarproducten. Via een link op hun website kunnen klanten hun shampoo, conditioner of stylingproducten van het merk z.one bestellen. De openingstijden van de salon zijn van dinsdag tot en met vrijdag en op zaterdagochtend. Op zondag en maandag is de salon gesloten. Vanwege vakantie zijn ze alleen op woensdagen en zaterdagen geopend van 10 juli tot en met 23 juli. Voor vragen of meer informatie kunnen klanten bellen of appen naar het opgegeven telefoonnummer of een e-mail sturen naar het verstrekte e-mailadres.

Wil je weten wat Switch Kapper verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Switch Kapper of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Switch Kapper? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Switch Kapper het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Switch Kapper reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Switch Kapper

Bezoekers bekeken ook