Tandartspraktijk Bleekwal

Tandartspraktijk Bleekwal is een Tandarts gelegen aan Bleekwal 10a in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Tandartspraktijk Bleekwal in Lichtenvoorde

Tandartspraktijk Bleekwal in Lichtenvoorde heet u van harte welkom. Het team staat klaar om u met plezier en toewijding te helpen. De praktijk is gemoderniseerd en beschikt over drie volledig ingerichte behandelkamers. Het team bestaat uit balieassistenten, assistenten en tandartsen die veel waarde hechten aan een goede relatie met de patiënt. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het telefoonnummer 0544-372584. Tandartspraktijk Bleekwal biedt diverse deskundige behandelingen op het gebied van algemene tandheelkunde en orthodontie. Tandarts Sepand Manouchehr voert de meeste behandelingen uit en tandarts Ati Kamalian is gespecialiseerd in orthodontie. De preventie-assistentes zorgen voor preventie en gebitsreiniging. Ook kinderen zijn van harte welkom vanaf twee jaar oud. De praktijk streeft ernaar om ervoor te zorgen dat patiënten zich comfortabel voelen en helpt hen bij het onderhouden van een gezond gebit. De openingstijden zijn te vinden op de website en bij spoed buiten openingstijden kan er gebeld worden naar 053-7920040.

Wil je weten wat Tandartspraktijk Bleekwal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartspraktijk Bleekwal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartspraktijk Bleekwal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartspraktijk Bleekwal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Tandartspraktijk Bleekwal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartspraktijk Bleekwal

Bezoekers bekeken ook