Tandartspraktijk Boland

Tandartspraktijk Boland is een Tandarts gelegen aan Buitenschans 41 in Groenlo.

Meer informatie over Tandartspraktijk Boland in Groenlo

Samenwerkende Tandartsen Groenlo is een tandartspraktijk die toegankelijk, gastvrij en gedreven is. De praktijk beschikt over 5 ruim ingerichte behandelkamers en voldoende parkeergelegenheid. Patiënten zijn tevreden over de service en behandelingen, zoals goede uitleg en vriendelijk personeel. Het team van tandartsen bestaat uit F. Figueroa, F.H. Boland, V. Benetatos, Marleen en Jisca. Daarnaast biedt de praktijk ook nieuws en tips aan, zoals informatie over het wisselen van het kindergebit en handige tips voor een klachtenvrije zomer. De praktijk is gevisiteerd door de KNMT.

Wil je weten wat Tandartspraktijk Boland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartspraktijk Boland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartspraktijk Boland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartspraktijk Boland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Tandartspraktijk Boland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartspraktijk Boland

Bezoekers bekeken ook