te Walvaart

te Walvaart is een Personal trainer gelegen aan Kloosterstraat 1A in Lievelde.

Meer informatie over te Walvaart in Lievelde

Bij te Walvaart draait het allemaal om plezier hebben in bewegen en een gezond en vitaal leven leiden. Veel mensen vinden het moeilijk om de stap te zetten naar de sportschool of een wandelgroep, wat een reden kan zijn waarom ze niet in beweging komen. Maar dit is precies waar te Walvaart je bij kan helpen. Marjan, met ervaring in reuma, begeleidt je op een persoonlijke en plezierige manier naar een gezonder leven. Het belangrijkste is dat je het leuk vindt wat je doet en dat je plezier hebt in bewegen, terwijl je tegelijkertijd je lichaam versterkt en mogelijke klachten vermindert. Of je nu diabetes, fybromyalgie, reuma hebt, op leeftijd bent, fysiek sterker wilt worden of wilt afvallen, bij te Walvaart ben je aan het juiste adres. Kom langs en ervaar hoe je op een prettige en fijne manier kunt bewegen!

Wil je weten wat te Walvaart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van te Walvaart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij te Walvaart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je te Walvaart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar te Walvaart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. te Walvaart

Bezoekers bekeken ook