ToriRyu

ToriRyu is een Restaurant gelegen aan Ludgerhof in Lichtenvoorde.

Meer informatie over ToriRyu in Lichtenvoorde

ToriRyu is gemakkelijk te bereiken via telefoon of e-mail. Als je geïnteresseerd bent in het bijwonen van een les of het volgen van een proefles, kun je langskomen op een avond wanneer er lessen zijn. Ouders zijn altijd welkom om de lessen van hun kinderen bij te wonen, vooral de eerste keer is dit prettig voor de kinderen. Ook bij examens zijn ouders, familie en vrienden van harte welkom. Het adres van de zaal is St. Lidwinastraat 3 in Etten. Voor correspondentie kun je terecht op Oude Doetinchemseweg 20H, 7038 BH Zeddam. Daarnaast kun je ook telefonisch contact opnemen via 06 20013144 of een e-mail sturen naar rits@toriryu.nl of rits.graafland@gmail.com. Voor routebeschrijvingen zijn er instructies gegeven vanaf verschillende locaties. Er is ook een link naar de lesdagen en evenementen in oktober 2023.

Wil je weten wat ToriRyu verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ToriRyu of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ToriRyu? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ToriRyu het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar ToriRyu reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ToriRyu

Bezoekers bekeken ook