Toscana Trattoria

Toscana Trattoria is een Italiaans restaurant gelegen aan Zwarte Cross, Heringsaweg 18 in Lievelde.

Meer informatie over Toscana Trattoria in Lievelde

In Trattoria Toscana kun je avondvullend genieten van heerlijke Italiaanse gerechten voor een vaste prijs van €37,50 per persoon. Het restaurant is gezellig ingericht in de stijl van het Toscaanse platteland en biedt een intieme sfeer. Je kunt de hele avond verschillende gerechtjes bestellen in het formaat van een tussengerecht, zo vaak als je wilt. De keuken is geopend vanaf 17.00 uur en de voor- en hoofdgerechten worden geserveerd tot 21.00 uur, desserts tot 21.30 uur. Als je haast hebt, kun je in overleg met de bediening meerdere gerechtjes tegelijk bestellen. Het restaurant heeft ook een veranda en terrassen waar je kunt genieten van het mooie uitzicht. De keuken is volledig ingericht om de meest smaakvolle gerechten te bereiden, waaronder authentieke pasta's en de beste pizza's uit de originele Italiaanse houtgestookte pizzaoven. Het restaurant ademt de sfeer van het Toscaanse platteland en staat klaar om je een fijne tijd te bezorgen. Je kunt telefonisch een tafel reserveren en het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag van 17.00 tot 23.00 uur.

Wil je weten wat Toscana Trattoria verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Toscana Trattoria of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Toscana Trattoria? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Toscana Trattoria het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Toscana Trattoria reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Toscana Trattoria

Bezoekers bekeken ook