Ueffing Autobedrijf

Ueffing Autobedrijf is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Industrieweg 11 in Groenlo.

Meer informatie over Ueffing Autobedrijf in Groenlo

Ueffing autobedrijf is opgericht in 1962 door Jan Ueffing en is gevestigd aan de Industrieweg 11 in Groenlo. Het bedrijf heeft een ruim en jong wagenpark van goede kwaliteit en biedt de mogelijkheid om zakelijk of particulier een auto te huren of leasen. Daarnaast verzorgen ze APK en onderhoud aan alle merken auto's. Het team bestaat uit een klein aantal mensen, waardoor de lijnen kort zijn en er persoonlijke service geboden kan worden. Het bedrijf exploiteert ook een Argos tankstation, waar klanten 24 uur per dag kunnen tanken met verschillende betaalmethoden. Openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00, en op zaterdag van 08:00 tot 12:00. Het BTW-nummer van Ueffing autobedrijf is NL858234798B01 en het KVK-nummer is 70283354.

Wil je weten wat Ueffing Autobedrijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ueffing Autobedrijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ueffing Autobedrijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ueffing Autobedrijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Ueffing Autobedrijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ueffing Autobedrijf

Bezoekers bekeken ook