Van Ooijen Bouw

Van Ooijen Bouw is een Bouwbedrijf gelegen aan Koningslinde 30 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Van Ooijen Bouw in Lichtenvoorde

Wij zijn Van Ooijen Bouw, een familiebedrijf in Lichtenvoorde dat al vier generaties lang actief is. Ons gespecialiseerde onderhoudsteam staat klaar om op ieder gewenst moment onze opdrachtgevers te ondersteunen. Wij geloven in maatwerk en zien het samenwerken met onze opdrachtgevers als een partnerschap. Ons doel is om advies te geven en kostenbesparend mee te denken om het vastgoedbezit op het gewenste niveau te krijgen en te behouden. Onze werkwijze, gebaseerd op openheid, eerlijkheid en vertrouwen, heeft zich door de jaren heen bewezen. Met onze ervaring op het gebied van service en onderhoud en onze pragmatische aanpak behalen wij een hoge klanttevredenheid. Neem contact met ons op om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen. Volg ons ook op social media.

Wil je weten wat Van Ooijen Bouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Ooijen Bouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Ooijen Bouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Ooijen Bouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Van Ooijen Bouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Ooijen Bouw

Bezoekers bekeken ook