Veor Projects

Veor Projects is een IT-consultancy gelegen aan Oostermeenweg 11 in Lievelde.

Meer informatie over Veor Projects in Lievelde

VEOR Projects is een onafhankelijke partij die advies, begeleiding en controle biedt op het gebied van ICT, elektrotechnische en werktuigkundige installaties. Mandy van der Veer is een systeembeheerder met ervaring in het onderwijs en is gespecialiseerd in Service Management, met name in TOPdesk. Mike van der Veer heeft ervaring in de installatiesector en ICT en is een gedreven adviseur en projectleider. Hij treedt graag op als tolk tussen techneuten en beslissers. VEOR Projects heeft recente projecten uitgevoerd, zoals het inrichten van een selfservice portal bij Saxion, inspecties en rapportages, en verschillende trainingen. Ze bevinden zich in Lievelde in de Achterhoek en nodigen iedereen uit om langs te komen op hun kantoor of terras om mogelijkheden te bespreken.

Wil je weten wat Veor Projects verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Veor Projects of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Veor Projects? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Veor Projects het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Veor Projects reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Veor Projects

Bezoekers bekeken ook