Versspecialist Wolters Poelier

Versspecialist Wolters Poelier is een Poelier gelegen aan Rector Hulshofstraat 3a in Harreveld.

Meer informatie over Versspecialist Wolters Poelier in Harreveld

Wolters Poelier is een veelzijdig bedrijf dat al sinds 1938 een begrip is in de Achterhoek. Ze leveren aan andere poeliers, slagerijen, instellingen, horeca en particulieren. Voor particulieren hebben ze een winkel en zijn ze aanwezig op diverse markten in de Achterhoek. Naast kip producten zijn ze gespecialiseerd in Achterhoeks wild. Ze verzenden door heel Nederland, behalve naar de Waddeneilanden. Bestellingen moeten minimaal 2 dagen van tevoren geplaatst worden en worden vers ingevroren voor verzending. Daarnaast is een groot deel van het assortiment online te bestellen. Voor speciale wensen kan er contact opgenomen worden. Het bedrijf werkt met verse producten en vraagt daarom om tijdige bestellingen. Bij allergieën kan er gebeld worden om te vragen of het product geschikt is. Het bedrijf heeft ook een winkel in Harreveld met openingstijden van dinsdag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur en zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur. Op de website is er een account aan te maken en er worden verschillende producten aangeboden zoals barbecuepakketten, kip, kalkoen, schnitzels en burgers, kant-en-klaar maaltijden, gerookte producten, wild, tam konijn, tamme eend, vleesschotels, biefstuk en gourmetpakketten. Daarnaast is Wolters Poelier aanwezig op verschillende markten in Denekamp, Aalten, Lichtenvoorde, Ruurlo en Varsseveld.

Wil je weten wat Versspecialist Wolters Poelier verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Versspecialist Wolters Poelier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Versspecialist Wolters Poelier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Versspecialist Wolters Poelier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Versspecialist Wolters Poelier reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Versspecialist Wolters Poelier

Bezoekers bekeken ook