Vincentiusvereniging Groenlo

Vincentiusvereniging Groenlo is een Winkel gelegen aan Ruurloseweg 13b in Groenlo.

Meer informatie over Vincentiusvereniging Groenlo in Groenlo

Het Vincentiushuis is een vereniging die zich inzet voor minderbedeelden in de samenleving. Ze hebben veel activiteiten en vrijwilligers die zorgen voor een mooie sfeer. De vereniging wordt gefinancierd door de verkoop van gebruikte kleding en andere goederen uit hun winkel in Groenlo. Daarnaast komen er ook gelden binnen via donaties, collectes en erfstellingen. De openingstijden van de winkel zijn op donderdag van 10 tot 14 uur, op vrijdag van 10 tot 16 uur en op zaterdag van 10 tot 14 uur. Op zaterdag kunnen mensen ook goede bruikbare goederen inleveren op de parkeerplaats linksachter. De vrijwilligers van Vincentius Groenlo staan klaar om mensen te helpen met eenzaamheid, het invullen van formulieren en financiële moeilijkheden. Daarnaast zijn ze actief met projecten zoals het versturen van goederen naar Polen, het maaltijdenproject en de Stadskamer. De contactgegevens van Vincentius Groenlo zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Vincentiusvereniging Groenlo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vincentiusvereniging Groenlo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vincentiusvereniging Groenlo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vincentiusvereniging Groenlo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Vincentiusvereniging Groenlo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vincentiusvereniging Groenlo

Bezoekers bekeken ook