Vion Groenlo BV

Vion Groenlo BV is een Slagerij gelegen aan Den Sliem 8 in Groenlo.

Meer informatie over Vion Groenlo BV in Groenlo

Vion Food Group is een voedselproductiebedrijf dat zich richt op het produceren van gezond voedsel voor miljoenen mensen over de hele wereld. Ze hebben 29 productielocaties en 16 verkoop- en vertegenwoordigingskantoren. Het bedrijf werkt samen met 48.850 veeboeren en 8.950 varkensboeren. Ze produceren verschillende productcategorieën, waaronder varkensvlees en rundvlees, en bedienen zowel de detailhandel als de horeca. Vion hecht veel waarde aan voedselveiligheid en kwaliteitsborging en is ISO 9001-gecertificeerd. Het bedrijf heeft ook verschillende merken en concepten. Voor meer nieuws en verhalen kunnen klanten en boeren Vion volgen op hun website.

Wil je weten wat Vion Groenlo BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vion Groenlo BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vion Groenlo BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vion Groenlo BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Vion Groenlo BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vion Groenlo BV

Bezoekers bekeken ook