Welgelegen in Groenlo

Welgelegen in Groenlo is een Restaurant gelegen aan Ruurloseweg 1 in Groenlo.

Meer informatie over Welgelegen in Groenlo in Groenlo

Welgelegen is een prachtig pand in de Achterhoek waar je kunt genieten van heerlijk eten en goede wijn. Het menu bestaat uit pure klassiekers en de beste wijnen. Daarnaast kun je bij Welgelegen ook terecht voor bijzondere gelegenheden, zoals het vieren van de liefde, zakelijke bijeenkomsten en trouwerijen. Het restaurant heeft ook een tuin waar je kunt genieten van de zon. Verder beschikt Welgelegen over 3 boten die je kunt huren. Op social media is te vinden dat het restaurant van dinsdag tot en met zondag geopend is vanaf 11.00 uur en de keuken is open op bepaalde tijden. Op kerstavond en eerste kerstdag is het restaurant open, maar op tweede kerstdag vieren ze zelf kerst. Op de dinsdag na Pasen en na Pinksteren is Welgelegen gesloten. Voor meer informatie over vacatures kun je terecht op hun website.

Wil je weten wat Welgelegen in Groenlo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Welgelegen in Groenlo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Welgelegen in Groenlo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Welgelegen in Groenlo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Welgelegen in Groenlo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Welgelegen in Groenlo

Bezoekers bekeken ook