Wessels Bouwgroep

Wessels Bouwgroep is een Bouwbedrijf gelegen aan Koningslinde 28 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Wessels Bouwgroep in Lichtenvoorde

Wessels Bouwgroep is een groep van specialistische bedrijven die zich bezighouden met het ontwikkelen van concepten voor gevel- en daktechniek en het afwerken van de buitenschil om leefcomfort en veiligheid voor bewoners te verbeteren. Ze hebben alle kennis en materieel in huis om ervoor te zorgen dat klanten een vast en betrouwbaar aanspreekpunt hebben bij het (af)bouwen en renoveren van de buitenschil. Het bedrijf gelooft dat gevels en daken altijd efficiënter, betrouwbaarder en beter kunnen en ze zijn voortdurend bezig met het verbeteren van zichzelf, hun processen en systemen. Ze hebben vier gespecialiseerde werkmaatschappijen die elk facet van het bouwproces beheersen. Wessels Bouwgroep heeft ruim 50 jaar ervaring en staat open voor nieuwe ideeën. Ze werken samen met complementaire bedrijfsonderdelen en hun vakmensen werken elke dag met plezier om klanten volledig te ontzorgen. Met al hun kennis en ervaring streven ze ernaar om de meest optimale woon- of werkomgeving te realiseren voor hun klanten. Daarnaast zijn ze altijd op zoek naar getalenteerde medewerkers en bieden ze volop doorgroeimogelijkheden. Rosmalen Groep is een innovatief servicebedrijf dat zich richt op dakbedekking, renovatie en onderhoud van gebouwen en gebouwgebonden installaties. Ze adviseren opdrachtgevers en streven naar duurzaamheid en kostenbesparing door goed onderh.

Wil je weten wat Wessels Bouwgroep verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wessels Bouwgroep of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wessels Bouwgroep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wessels Bouwgroep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Wessels Bouwgroep reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wessels Bouwgroep

Bezoekers bekeken ook