Wessels Vakbouwers

Wessels Vakbouwers is een Aannemer gelegen aan Koningslinde 28 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Wessels Vakbouwers in Lichtenvoorde

Wessels Vakbouwers is een aannemersbedrijf dat gespecialiseerd is in totaaloplossingen voor de buitenschil. Met meer dan 50 jaar kennis en ervaring bieden ze hun partners de beste oplossingen. Ze hebben de vakmensen en het materieel in huis om alle werkzaamheden aan de buitenschil te verzorgen en met hun digitale keurings- en borgingssysteem zorgen ze ervoor dat alle processen goed verlopen. Daarnaast kunnen ze ook gevelbekleding en renovatie verzorgen via hun zusterbedrijven VM Geveltechniek en Renovatief. Wessels Vakbouwers is onderdeel van de Wessels Bouwgroep. Ze hebben diverse vacatures en bieden diensten aan zoals metselwerk, lijmen, stelwerk, HSB montage, steigerwerk, verhuur van materieel en kapwerk. Ze hechten veel waarde aan het opbouwen van goede relaties met hun partners. Ze hebben verschillende projecten lopen en bieden een nieuwsbrief aan waarvoor men zich kan aanmelden om op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat Wessels Vakbouwers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wessels Vakbouwers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wessels Vakbouwers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wessels Vakbouwers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Wessels Vakbouwers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wessels Vakbouwers

Bezoekers bekeken ook