Wij kopen pelletkachels

Wij kopen pelletkachels is een Winkel voor open haarden/kachels gelegen aan Marhulzenweg 45a in Groenlo.

Meer informatie over Wij kopen pelletkachels in Groenlo

Wij heten u van harte welkom op onze site waar u terecht kunt voor de inkoop, verkoop, reparatie en onderhoud van alle merken pelletkachels. Daarnaast bieden wij ook alle aansluitmaterialen en benodigdheden voor uw rookkanaal aan. Let op, wij zijn van 31 oktober tot 4 november gesloten vanwege training en studie, maar u bent vanaf 6 november weer van harte welkom. In de hele maand oktober hebben wij een actie waarbij u 10% korting ontvangt op de aankoop van een nieuwe pellet- of houtkachel. Wij hebben een ruim assortiment van pellet- en houtkachels met merken zoals Ravelli, Schenger, Edelkamine, Palazetti, Royal, EK63, K-stove, Duroflame, Dielle, Dovre, enzovoort. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0544-488641 of per e-mail via info@wijkopenpelletkachels.nl. Ons adres is Marhulzenweg 45A, 7141CR Groenlo.

Wil je weten wat Wij kopen pelletkachels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wij kopen pelletkachels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wij kopen pelletkachels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wij kopen pelletkachels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Wij kopen pelletkachels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wij kopen pelletkachels

Bezoekers bekeken ook