Wijngaard Schepershof

Wijngaard Schepershof is een Accomodatie gelegen aan Slatmansweg 6a in Groenlo.

Meer informatie over Wijngaard Schepershof in Groenlo

Welkom bij Schepershof, een stukje landelijk leven in Groenlo. Hier vind je een wijngaard, een prachtige siertuin en een vakantiewoning. Net buiten de bebouwde kom van Groenlo vind je groene weilanden, maisvelden en houtsingels, maar ook verrassend genoeg wijnstokken. De siertuin is gelegen in een coulissen landschap en is in 1990 aangelegd, met nieuwe toevoegingen en veranderingen elk jaar. De winkel is vanaf 1 januari 2023 niet meer geopend op vaste tijden, maar je kunt nog steeds heerlijke Achterhoekse wijnen kopen door van tevoren contact op te nemen. Schepershof heeft maar liefst 7 medailles gewonnen op een internationale wijnkeuring in Wenen. Ze bieden 15 verschillende wijnen aan, van rood tot wit, zoet tot droog, en zelfs mousserend. Daarnaast is de locatie ook geschikt voor fotoreportages.

Wil je weten wat Wijngaard Schepershof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wijngaard Schepershof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wijngaard Schepershof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wijngaard Schepershof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Wijngaard Schepershof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wijngaard Schepershof

Bezoekers bekeken ook