Wildenborg Tafeltennistraining

Wildenborg Tafeltennistraining is een Tafeltennisclub gelegen aan Vragenderweg 53A in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Wildenborg Tafeltennistraining in Lichtenvoorde

Lars Wildenborg is een tafeltennistrainer die zijn contactgegevens heeft vermeld, inclusief zijn adres en telefoonnummer. Hij heeft ook een factuur- en postadres dat verschilt van zijn persoonlijke adres. Lars is te bereiken via e-mail en heeft zijn KvK-nummer en BTW-nummer vermeld. Daarnaast heeft hij een contactformulier op zijn website waar mensen hun naam, e-mailadres, onderwerp en bericht kunnen invullen. Lars is verbonden aan verschillende organisaties, waaronder de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB), NTTB Afdeling Gelre en de Vereniging van Tafeltennis Trainers (VVTT). Hij heeft ook verschillende sponsoren en samenwerkingspartners, waaronder Game11, Butterfly en ImproV BV HHSEQ & Operational Excellence. Tot slot is Lars betrokken bij verschillende tafeltennisverenigingen, waaronder Tafeltennis- en Dynamictennisvereniging LITAC, TTV ONI en NSTTV Akris. Het copyright van zijn tafeltennistraining ligt bij Wildenborg Tafeltennistraining.

Wil je weten wat Wildenborg Tafeltennistraining verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wildenborg Tafeltennistraining of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wildenborg Tafeltennistraining? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wildenborg Tafeltennistraining het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Wildenborg Tafeltennistraining reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wildenborg Tafeltennistraining

Bezoekers bekeken ook