WSi techniek

WSi techniek is een Loodgieter gelegen aan James Wattstraat 1 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over WSi techniek in Lichtenvoorde

WSi Techniek is een installatiebedrijf dat zich richt op de toekomst. Ze zijn gespecialiseerd in werktuigbouwkunde, elektrotechniek, service en onderhoud, en legionellapreventie. Met ruim 35 jaar ervaring werken ze aan uitdagende projecten door heel het land. Ze hebben meer dan 100 medewerkers in dienst en werken voor opdrachtgevers in verschillende sectoren, zoals utiliteit, industrie, zorg en onderwijs. WSi staat bekend om hun expertise en werken aan bijzondere projecten, zoals de nieuwbouw van een landhuis, een verpleeghuis en een gemeentekantoor. Ze hebben ook openstaande vacatures voor onder andere servicemonteurs, elektrotechnici en werktuigkundige werkvoorbereiders. Als je geïnteresseerd bent in het bedrijf, kun je hen volgen op social media of contact opnemen met Bart Wopereis, de directeur. Het hoofdkantoor van WSi Techniek is gevestigd in Groenlo, en ze hebben ook een magazijn in Lichtenvoorde.

Wil je weten wat WSi techniek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van WSi techniek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij WSi techniek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WSi techniek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar WSi techniek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. WSi techniek

Bezoekers bekeken ook